Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2014

Відбулось засідання колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту

29 жовтня 2014 року у  залі засідань Київського Будинку Вчителя відбулось засідання колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

«Першочерговою метою сьогоднішнього засідання  колегії Департаменту є розгляд питання прозорості у використанні бюджетних коштів та відкритість благодійної допомоги навчальним закладам» - зауважила директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян.

Про кроки Департаменту у напрямі забезпечення прозорості та відкритісті благодійної допомоги навчальним закладам розповів Саввін Сергій Сергійович, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління економіки і фінансів.

Досвід Шевченківського району у співпраці навчальних закладів батьківською громадою докладно презентувала  Ярова   Євгенія  Валентинівна, начальник управління освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Шукевич Юрій Володимирович, директор Фінансового ліцею м.Києва, голова громадської організації «Асоціація керівників шкіл м.Києва» розповів що ж таке насправді шкільний бюджет та як громадські організації батьків допомагають навчальним закладам.

Досвід свого навчального закладу презентували Баталова Олена Львівна, директор гімназії №153 імені О.Пушкіна Шевченківського району та Грушевська Наталія Миколаївна  голова громадської організації Шевченківського району.

Також, не менш важливим питанням засідання став проект «Гроші ходять за дитиною», який згодом буде опублікований на сайті Департаменту.

До участі в колегії, окрім членів колегії, було запрошено директора департаменту дошкільної та загальної середньої освіти МОНУ Юрія Кононенко; голову Постійної комісії КМР з питань освіти, науки та інноваційної політики Наталію Шульгу, голів Асоціацій керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, представників Ради директорів загальноосвітніх навчальних закладів, директорів загальноосвітніх навчальних закладів, представників громадських організацій та голів районних батьківських об’єднань.

Перейти до спискуВерсiя для друку