Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2014

Навчальні заклади Шевченківського району зібрали 182 тисячі гривень для бійців української армії, які перебувають у зоні АТО

За ініціативи представників учнівського самоврядування з вересня 2014 року загальноосвітні навчальні заклади району приєдналися до акції з підтримки української армії, зокрема, бійців 95-ї аеромобільної бригади, які виконують військові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Про це повідомили у Шевченківській РДА.

Окрім батьків та вчителів, до Всеукраїнської акції охоче долучились школярі. Діти разом із батьками готували страви, випічку, сувенірну продукцію, щоб продавати їх на патріотичних загальношкільних ярмарках.

Також у кожному навчальному закладі встановлена «Скринька допомоги для бійців АТО». На зібрані кошти було придбано теплі речі: шкарпетки, термобілизну, рукавички, шапки, зимові військові куртки, а також генератор та акумулятори. Також, для підтримки духу українських військових, окрім листів Захисникам Вітчизни, учні передали свої малюнки і власноруч виготовлені обереги.

Загалом навчальні заклади Шевченківського району зібрали 182 тисячі гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку