Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2014

Предславинська гімназія № 56 - переможець у номінації « Педагогічна майстерність як інноваційна технологія підвищення якості освіти»

21-23 жовтня 2014 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Шостий Міжнародний форум-презентація «Інноватика в сучасній освіті».

До участі у форумі запрошувались навчальні заклади різних рівнів і форм власності, наукові установи, навчальні центри, управління освітою, видавництва, бізнес-структури, підприємства, що працюють на терені освіти, міжнародні установи й представництва, що сприяє створенню творчого педагогічного середовища і дає змогу вчителям ознайомитись з роботою колег з різних регіонів.

Предславинська гімназія № 56 та школа І-ІІІ ступенів № 78  Печерського району є постійними учасниками освітянських виставок, багаторазово демонстрували свої досягнення на стендах і  виборювали  нагороди  та призи у конкурсах наукових робіт.

За результатами   експертних оцінок Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та дирекції освітянських виставок   Предславинська гімназія № 56  була визнана  переможцем у номінації  « Педагогічна  майстерність як інноваційна технологія підвищення якості освіти» і отримала найвищу  нагороду – Диплом лауреата конкурсу І ступеню. Колектив школи І-ІІІ ступенів № 78 представив систему навчально-виховної роботи «Формування патріотичної особистості  як першооснова виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу». Журі оцінило представлені на форумі матеріали і за результатами конкурсу школу нагороджено Дипломом з відзнакою ІІ ступеню.

Вітаємо колективи закладів освіти! 

Перейти до спискуВерсiя для друку